Il Skrim ski har søkt om Hovedlandsrenn 2019

Vi fikk denne uken tilbakemelding fra Skiforbundet ifm. søknaden om Hovedlandsrenn 2019. IL Skrim Ski fikk ikke tildelt Hovedlandsrenn 2019. Skiforbundet tildelte Hovedlandsrennet 2019 til Gålå.

Her er tilbakemeldingen fra forbundet:

«Administrasjonen vurderer søkerne slik:

Gålå: Erfaren langrennsarrangør, som nå også bygger rekrutteringsanlegg i hopp som vil bli ferdigstilt i løpet av 2018. Gålå vil i så fall kunne bli et kompakt mesterskap, med kort avstand mellom anleggene og god overnattingskapasitet i umiddelbar nærhet.

IL Skrim: Tidligere jevnlig arrangør av Norgescup og mesterskap, men som ikke har gjennomført større arrangement de siste 10 årene. Avstanden mellom hoppanlegget i Veggli og langrennsstadion på Heistadmoen ved Kongsberg er relativt lang (ca 60 km) og i øvre del av hva som er akseptabelt for kombinert sin del. 

Steinkjer Skiklubb: Velegnet langrennsanlegg med god infrastruktur for et slikt mesterskap. Hoppanlegget Steinkjerbakken har behov for utbedring. Erfaren arrangør som jevnlig arrangerer mesterskap og nasjonale cuprenn. Søknaden er mangelfull med tanke på hopp og kombinert.»

Videre sier Skiforbundet at
«d
e fleste år har man kun en søker til Hovedlandsrenn, da vil avstand mellom hoppanlegg og langrennsstadion høyest sannsynlig bli akseptert.»

Vi har foreløpig ikke vurdert hva vi gjør videre i forhold til å søke Hovedlandsrenn ved en senere anledning.

——————————————————————————————————————————————–

IL Skrim Ski vil samarbeide med ROV (Rollag og Veggli IL), og KIF Hopp (Kongsberg Idrettsforening)
ifm. Hovedlandsrennet 2019.
IL Skrim har søkt om Hovedlandsrenn 2019 for nordiske grener, hvor landets 15- og 16-åringer
skal konkurrere i langrenn, hopp i 60 meters bakke og kombinert.


Søknad om Hovedlandsrenn 2019

KM 26.januar 2014